Niedziela 12 marca przyciągnęła do Miejskiego Centrum Kultury w Boguchwale liczne grono smakoszy kuchni świata i pasjonatów latynoamerykańskich tańców.
Pokazy kulinarne prezentowali Maciej Zając - sushiman pracujący w jednej z najlepszych restauracji z japońską kuchnią w Rzeszowie, Maksym Harbuz - właściciel restauracji Kajzerwald, który uraczył przybyłych m.in. gruzińskimi szaszłykami oraz tradycyjnymi ukraińskimi zupami, Anna Rydzik - pracownik Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego, która zgodziła się podzielić swoim doświadczeniem w degustacji wina.
Po pokazach Rzeszowska Szkoła Salsy zaprosiła na dwugodzinne warsztaty. Zajęcia w ruchu były kontynuowane także w poniedziałek, bo aż 43 panie zdecydowały się wspólnie tańczyć zumbę, pokazując tym samych swoją energię i radość.
fot. UM
data wytworzenia informacji | 2017-03-16 |
---|---|
opublikował | Tomasz Sitek |
stanowisko | Administrator |
data publikacji | 2017-03-16 11:28 |
data ostatniej aktualizacji | |
aktualizacja dokonana przez |
Data zmiany | Zmodyfikował | Czynność |
---|